uppskjutet
STRATEGIER FÖR STADENS GESTALTNING

Torleif Falk

Stockholm står mitt i en kraftig tillväxtperiod. Staden kommer att förändras. Hur gör vi för att säkerställa stadens karaktär samtidigt som staden utvecklas?

Stockholm står mitt i en av tidernas kraftigaste tillväxtperioder. Historiskt sett har staden alltid utvecklats. Det som en gång började med landhöjningen vid Stadsholmen har med åren lett till det Stockholm vi ser i dag. Staden kommer fortsätta att förändras. Det är ett tecken på vitalitet, men det kräver också kunskap och ansvarstagande från de som jobbar med stadens utveckling. Hur gör staden för att säkerställa Stockholms karaktär samtidigt som staden utvecklas?

Stockholms stadsarkitekt Torleif Falk berättar om strategier för stadens gestaltning.

Stockholms Stadsarkitekt Torleif Falk berättar om strategier för stadens gestaltning.

DAG: meddelas senare
TID: kl. 18:00
PLATS: ABF-huset, Sveavägen 41, Beskowsalen
AVGIFT: 150:-, betalas i ABF-husets reception, vilket man kan göra fram till 30 minuter före föreläsningens början och därefter säljs eventuella restbiljetter utanför föreläsningssalen. Det går även att köpa biljett i förväg på nätet genom att gå in på billetto.se, varvid det tillkommer en mindre avgift på ca 10:-.
OBS! ej förhandsbetalning till ArkDes Vänner.
Även icke-medlemmar är välkomna.