mån 10 feb
KONSTIG KÄNSLA KÄNNS BRA – WORKSHOP

Siril Kristinsdatter Sivertsen studerar vid Nyckelviksskolan i Stockholm, hantverks- pedagoglinjen. Just nu praktiserar Siril på ArkDes, med Madeléne Beckman som handledare. I april öppnar ArkDes utställningen KONSTIG KÄNSLA KÄNNS BRA, som utforskar ”ASMR” (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR är en internetbaserad subkultur som använder känslor för att förmedla tröst och avkoppling. Utställningen presenterar ASMR som ett teknikdrivet hantverk och en ny form av design. Siril bjuder in ArkDes Vänner till en workshop på ArkDes med möjlighet att testa olika ASMR-upplevelser. Känns konstig känsla bra? Se mer om den kommande utställningen på ArkDes hemsida.

TID: måndag 10 februari kl. 17:30 – 18:15
PLATS: ArkDes
ANMÄLAN: siril_praktikant@arkdes.se senast 6 februari.
Det finns 15 platser. Ingen avgift.