Venedig – arkitektur på biennalen och i staden

sverre-fehn-venedigÄntligen! Tisdagen den 11 – lördagen den 15 oktober åker vi till den femtonde ArkitekturBiennalen i Venedig, en resa många medlemmar frågat efter! Vi ska då besöka Biennalens båda områden Giardini (där den nordiska paviljongen ligger) och Arsenale. Men vi ska givetvis även bekanta oss med staden Venedig med några nedslag i dess moderna arkitektur. Guide på Biennalen är Karin åberg Waern, publik chef för ArkDes. ArkDes är nordisk samordnare för Biennalen och Karin projektledare. Programläggning pågår… Visst låter det kul och intressant? Notera dagarna! Inom kort kommer mer information om program och pris. Senaste tid för anmälan blir troligen i början av juni.

Inbjudan med program finns som pdf: venediginbjudan (pdf 1,6 MB)

Resan är fulltecknad.